Avsnitt 65: Stickning + TV = sant

Stickning är extremt kompatibelt med kollektivtrafik, väntrum, förfester, kyrkobesök och såklart som sällskap i tv-soffan! Som skarpögd slöjdare kan en ofta notera stickade plagg i rutan: vi tar upp en rad exempel på det och bjussar på våra bästa tv-tips. Vi pratar även om våra stickade jackor, att Lina stickat den perfekta mössan (gissa vilken?) och Maddes ovana att tigga garn från kompisar.

Lyssna här eller i din podcastapp!

omslagsbild

 

4 kommentarer på “Avsnitt 65: Stickning + TV = sant

Add yours

  1. Håller med om att det är bra att sticka till allt man inte behöver vara koncentrerad på. Jag stickar gärna till Farmen och där finns också en tröja som jag vill hitta beskrivningen till. Är det ngn som vet vilken tröja Masha hade, den ljusgrå med flätor?

    Gilla

  2. Hej underbaringar!

    Ni måste titta på Once upon a time om ni inte gjort det!! Bästa stickserien någonsin enligt mig! Och massor med stickade tröjor och mössor, de har aldrig samma utan alltid nya varianter 😀 Försökt leta lite mönster efter de men det var svårt.

    Även outlander är en underbar serie, härliga dialekter att lyssna till när man stickar och även där finns massor med stickat att titta på i serien 🙂

    Tack för en fantastisk podd!! Kan för övrigt inte lyssna på någon annan stickpodd nu,det blir inte det samma om inte ni är med!

    Gilla

  3. ”Hemma igen” ligger 4 säsonger + 3 avsnitt från femte på SVTPLAY. Efterkrigstid Australien, kärlek, familj, överklass, arbetarklass etc. en del stickat som det är från den tiden som ni oxå nämner i podden men är oxå trevlig att sticka TILL.
    Barnmorskan i East End, 5 säsonger på Netflix. 50-tal när serien börjar och en hel del stickat, barnmorskor och nunnor så fina och respektfulla mot patienter, mödrar och varandra.

    Gilla

  4. Sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet: har ni spottat att Niclas och Miha har ”stickarkompisar” som de firar midsommar med. Det fladdrar förbi både hemstickat och ”mått-läderarmband” 😀

    Gilla

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑