Vill du sälja på vår stora garnmarknad?

Obs: Vi är nu fullbokade, men fyll gärna i intresseanmälan oavsett så hör vi av oss om plats blir ledig!

Kära garnsäljare och författare!

I år upprepar vi succén med vår stora garnmarknad och fram till i sommar tar vi in intresseanmälningar. Förra året drog Stickkontakts garnmarknad över 1500 besökare!

Marknaden går av stapeln 28 september 2019. I år håller vi till i Stora Hallen på Laxön, Älvkarleby. En vacker plats med många hotell, restauranger och goda kommunikationer. Stora Hallen ligger precis vid Dalälven och är en stor, jättefin lokal.

Observera att detta är just en INTRESSEANMÄLAN – vi återkommer till dig med information där du får bestämma dig på riktigt!
Vår ambition är att alla som vill sälja ska få det. Stickkontakts garnmarknad är en marknad där du säljer från ett bord – det är alltså inte montrar. Du kan använda viss plats bakom och framför bordet också.
Borden har lite olika storlek, därför kan vi inte ge exakta mått till dig förrän din plats på marknaden är spikad. Det är helt okej att sprida länken till formuläret till företag/personer du kan tänka dig skulle passa in. Villkoret är att du säljer garn, mönsterböcker och/eller handarbetesrelaterade produkter.

Lunch på fina restaurang Kungsådran i närheten och fika ingår i priset för dig som säljer. Är ni två personer får ni en lunch gratis och en till rabatterat pris. Schemat för dagen är:

9-11: Tid för att förbereda marknadsbord
11-12: Stickhelgsdeltagare får shoppa, V.I.P-marknad helt enkelt
12-13: Lunch på restaurang Kungsådran
13-17: Marknad öppen för allmänheten

Information såsom kontaktuppgifter du ger oss sprids inte vidare. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

LÄNK TILL FORMULÄRET: https://goo.gl/forms/PvgjVQc1oHahiTiu1

Kram från oss, varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Annonser