Vill du sälja på Laxön 2020?

3 oktober gör vi repris av Stickkontakts Garnmarknad på Laxön! Precis som förra året håller vi till i Stora Hallen på Laxön, Älvkarleby. Observera att detta är just en INTRESSEANMÄLAN – vi återkommer till dig med information om du får plats där du får bekräfta din anmälan.
Vår ambition är att alla som vill sälja ska få det, men vi förbehåller oss rätten att skapa en bra mix av olika säljare. En förändring från förra året är att vi i år kommer att erbjuda er ett utrymme, inte bara en bordsplats. På så sätt kan ni använda golvytan som ni önskar med ställningar eller dylikt. I formuläret fyller ni i om ni utöver golvytan vill boka ett bord.

Det är helt okej att sprida länken till formuläret till företag/personer du kan tänka dig skulle passa in. Villkoret är att en säljer garn, tillbehör, mönsterböcker eller andra handarbetesrelaterade produkter.

Senast den 30 mars vill vi ha din intresseanmälan. I mitten av april får alla besked om plats. Biljetter till stickhelgen som går samma helg släpps 27 april!

Informationen du ger oss nedan sprids inte vidare. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR