Om oss

Det började med att vi alla tre skulle sticka koftan Siri och började chatta. Sedan föddes idén om att starta en podcast, och så blev det. Nu har vi flera tusen lyssnare och släpper ett nytt avsnitt varannan vecka. Tack för att du lyssnar!

 

josefineJosefine

Snart färdig textillärare bosatt i Linköping. Jag lever och andas textil, stickning, virkning och sömnad. Min ateljé delas med en stor papegojbur. Starka färger är min melodi, helst rosa, rött eller orange. Helst stickar jag tydligen koftor, älskar att effektivisera som att sticka två ärmar samtidigt. Jag är inte en monogamstickare, ser ingen anledning att begränsa mig. kom ihåg: En ångrar aldrig en upprepning,

Instagram: josefinast

Ravelry: josefinast

 

 

 

madde1

Madelene
Bor i Mehedeby i norduppland och jobbar på Järbo garn. Älskar all stickning och virkar när lusten faller på, men om jag måste välja blir det väl något med lövmönster. Orange, gul och petrol är bästa färgerna. Lever och andas handarbete och garn dygnet runt. Gillar ullgarn och tunna stickor bäst.

Instagram: mlinderstam
Ravelry: mlinderstam

 

 

 

lina

 

Lina, sjuksköterska boende i Untra. Stickar på många projekt samtidigt och har en redig garnstash. Kan bli helt vild av tanken på att lägga upp ett nytt projekt. Har poddens bästa skratt!

Instagram: nattentillidag

Ravelry: nattentillidag

Annons