Avsnitt 101: Virkkontakt!

Vi ger oss in i virkningens förlovade land. Vi konstaterar att det har hänt mycket på sista tiden – många snygga mönster, fler större plagg och färre galenskaps-västar av ihopsydda mormorsrutor. Och vad är grejen med att virkning alltid verkar hänga ihop med bomullsgarn? Det går ju precis lika bra att virka i precis vad som helst. Madde har format ut den bästa(?) mormorrutan någonsin, Lina har ägnat dagar och nätter åt att preppa för en fotsid kofta i regnbågsfärger och Josefine monogamstickar(!) volanger. Och dessutom: heja för att man bör och kan virka halvliggandes. Mer sånt.

Vi berättar också vem som vann vår stora hundrapoddars-giveaway. Stort tack till alla som deltog och tävlade, ni är bäst!

Lyssna här eller i appar där du kan spela upp podcasts.

Tack SNÄLLA fina Patreons!
Ni kan aldrig ana hur otroligt glada och tacksamma vi är över detta. Vi är så tacksamma för att ni ger oss en slant och möjliggör otroliga saker! Vill du också bidra till podden och samtidigt tävla om ett garnpaket en gång i månaden? Det är superenkelt, klicka här!

1 tanke på “Avsnitt 101: Virkkontakt!

 1. Isa

  Jag fick tips av en kollega som följer er. Jag är inte så bra på att sticka men virka tycker jag är kul och jag börjar bli väldigt bra. Hon tipsade om att ni pratat om virkning och då nappade jag direkt!
  Tycker det är svårt att hitta bra och snygga klädersmönster för virkning men det ni har delat med er av är hur fina som helst!
  Nu ska jag bara läsa igenom och sedan beställa hem lite garn! Tack för att ni finns och inspirerar!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s