Avsnitt 81: Hejdå 1972 – hej 2020!

ÅRSKRÖNIKA! Vi går igenom favoriter, besvikelser och manier från året som gått och trendspanar mot 2020! Vi redogör även för våra projektplaner genom att i detalj gå igenom våra MakeNine och Stashbingos. Målet är att sticka ur stashen och lyfta godbitarna som legat orörda alldeles för länge. Lina berättar också om sitt otroliga garnrum och färgarkök!

Lyssna här eller i din podcastapp (varning för Acast som krånglar med oss).

Vi har en lååång länklista till detta avsnitt, den hittar ni här.

81

2 tankar på “Avsnitt 81: Hejdå 1972 – hej 2020!

 1. Catrine Björk

  Hej
  Förra veckan satt jag och stickade och lyssnade på er. Tror det var avsnitt 78, avsnittet om mössor. Då kom ni in på köpe mössor från ”fina” affärer som hade förvånadsvärt dålig ”ull%”.
  Idag dök det upp något i mitt flöde som gladde mig. Ett företag som heter RÖJK, lanserar en ulltröja som är framtagen i 100% svensk ull. De har även fina mössor i 100 % mulesingfri merinoull förr eller 400 kr.
  De satsar på att göra bra och funktionella plagg med ett så litet klimatavtryck som möjligt.
  Jättefina grejer.
  Tack för all inspiration ni ger.
  Mvh Catrine Björk

  Gilla

  Svara
 2. Anna

  Hej! 😊 jag är ganska ny i Stickvärlden, har stickat i ett år ungefär. Hittills bara av garner jag kunnat köpa i affären – typ panduro eller min lilla garnaffär i stan. Men nu när jag blivit lite mer insatt i fler mönster och ravvan och instagram, så inser jag att många stickar i garn som jag inte hittar där. Typ tröjor i Rosy sport eller cheeky Merino joy o.s.v. Det verkar ju finnas många färgare på nätet – men hur ska man tänka första gången man beställer? Vill ju känna på hur mjukt garnet är och se färgkombinationer i verkligheten o.s.v. Eller? Hur gör man? Känns så lätt att annars ta typ kambgarn bara för det har min garnaffär… men jag vill ju utvecklas 🤗

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s