STICKKÄRLEK!

Hallå!

Då var tävlingen avgjord, podcastpriset! Stickkontakt kom 4A! Detta är känns helt sjukt överväldigande, 4 plats tänker du? japp och sjukt nöjda säger vi! Vi ser det som en vinst i sig bara att var i final. Det som började som en fejanchat och som senare utmynnade i att vi spelade in, till att släppa ett avsnitt, till att nu hamna på 4de plats i kategorin spel och hobby är något som vi för 6 månader sen inte trott va möjligt.

Jag (Josefine) oh lina hade aldrig träffats när vi spelade in första gången. Och nu är hon ett givet stickinslag i mitt liv. och att vi fortfarande inte träffats när vi under några impulsiva timmar i typ juni bestämde att vi skulle åka till eddan ihop. Impulskontroll är inte vår grej, iallafall inte min.

Så mycket värme som vi fått från alla håll å kanter och så mycket inspiration vi fått av lyssnare hade vi aldrig vågat drömma om. stickvärlden är den bästa, det är nu bevisat!

Att det var två poddar om stickning med bland finalplatserna var så jäkla kul! Grattis till systerpodden Nördic knitting som kom 3a.

Kärlek till alla ni som lyssnar och Ni som röstat! Ni är bäst!

//Josefine,

(madde & lina) skriver under.

Annonser

5 thoughts on “STICKKÄRLEK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s