Sy och hantverksmässan i sthlm

I helgen var det sy och hantverksmässan i Stockholm, om någon hade missat. Det var som en viss Maja sa, stickare på grönbete, tänk kosläpp fast för hantverkare. Fantastiskt!  Så mycket härligt folk, garn och tyg på ett och samma ställe.

 

img_6678 Här är jag i Anna dandelions monter,  fick  Annas prova teenguin som är helt fab, har börjat sticka den själv fast i orange. Ni kommer snart bli varse.  Jag köpte växtfärgat garn som är helt underbart.

 

img_6676 Här har vi alpakkaanna i egen hög person som har en workshop.

img_6677Detta må va en dålig bild men det får symbolisera ett fint möte med Erika Åberg och tantkofta i tantkoftas monter. ni ska inte tro att det äppelröda garnet hon nyligen färgat fanns kvar på lördagen när jag var där. försvann som smör i solsken.

img_6667-1

Här har vi Tantulltuss som gillar starka färger lika mycket som jag, fick även träffa hennes dotter Julia.

img_6679 Här har vi 4 charlotte cardigan och 1 siri. Vi hade så roligt när vi tre i gula charlotte mötes, och sen Elins blågröna. Elin har spunnit sitt garn själv och stickat charlotte, hur härlig som helst. Här står vi precis utan för solkustens spinneri verkstad och njuter. Vi passade oxå på att fota samtliga tre gula Charlotte utanför magasin duetts monter.

Knit-a-longen till charlotte cardigan finns fortfarande öppen för den som vill vara med.

 

Tack alla fina härliga människor jag träffade, tack ni som kom fram och sa värmande ord och hejarop om podden, vi alla samtliga tre blir helt saliga. Stickvärlden är den bästa av världar.  Den sista bilden får symbolisera hagalenhet av garn, som inte bara människor känner utan även katter. En väldans söt katt

////stickkärlek till eder alla!

img_6670-1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s